Superhandig en flexibel

Is jouw pand niet meer de hele week bemand en werkt een deel van je team thuis? Dan is Souplesse business catering à la carte de oplossing, waarmee je de kwaliteit van Hutten in huis haalt. Vers, gezond en duurzaam eten, zonder groot cateringteam op locatie, zonder vast contract. Souplesse is een abonnement, business catering à la carte. Superhandig en flexibel. Een vers ontbijt, tussendoortjes, lunch of diner. Jij bepaalt wat je afneemt. Per dag, per week. Afgestemd op de verwachtte bezetting. Onze chefs bereiden zoveel mogelijk voor in onze ambachtelijke keuken in Veghel. Van daaruit regelen we zelf de logistiek naar iedere gewenste locatie.  Jou ontzorgen en meer dan tevreden medewerkers, daar gaan we voor.

Benieuwd wat we kunnen bieden?

Business catering op abonnementsbasis

Onze werkomgeving verandert. We gaan niet meer allemaal tegelijk naar kantoor. Met Souplesse business catering à la carte haal je die flexibiliteit ook voor je cateringdiensten in huis. Het is een flexibel abonnement waarbij jij bepaalt wat, wanneer en hoeveel je afneemt. Elke dag, elke week. Je kunt zelfs 24 uur van tevoren het aantal gasten nog aanpassen! Je betaalt een vaste prijs en kunt stoppen wanneer je wilt. Niet alleen nu handig, ook met het oog op de toekomst een slimme zet.

À la carte

Zelf je ideale menu samenstellen, dat is Souplesse business catering à la carte. Een voedzaam ontbijt voor de vroege vogels, gezonde snacks tussendoor, een handzame lunch om een ommetje te maken of een smakelijk diner tijdens die allerlaatste vergadering. Voor vijf eetmomenten hebben wij een passend aanbod in gerechten en producten. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de gerechten die het beste bij deze eetmomenten en jouw organisatie passen. Jouw eigen à la carte menu op maat!

À la carte

Zelf je ideale menu samenstellen, dat is Souplesse. Business catering à la carte dus. Een voedzaam ontbijt voor de vroege vogels, gezonde snacks tussendoor, een handzame lunch om een ommetje te maken of een smakelijk diner tijdens die allerlaatste vergadering. Voor vijf eetmomenten hebben wij een passend aanbod in gerechten en producten. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de gerechten die het beste bij deze eetmomenten en jouw organisatie passen. Jouw eigen à la carte menu op maat!

Wij ontzorgen

Met de flexibele dienstverlening van Souplesse business catering à la carte krijg je onze vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Koken is al 90 jaar ons ambacht en waardes als duurzaamheid en gezondheid staan al decennia centraal. Je vindt onze koks in onze 200 bedrijfsrestaurants en in onze ambachtelijke keuken in Veghel. Daar persen ze verse sappen, bereiden ze broodsalades en spreads, beleggen ze broodjes en koken maaltijden. Ze laten werkend Nederland zien dat je lekker en gezond kunt eten. Goed voor je lijf en de generaties na ons. Vers en onbewerkt, veel groenten en fruit, minder dierlijk, meer plantaardig. Met ons eigen duurzame wagenpark leveren we dagelijks alles vers af. Dan zijn we nog niet klaar. Met behulp van verbruiksdata en een gasttevredenheidsonderzoek maken we onze dienstverlening steeds beter.

Beperkte investering

Met Souplesse business catering à la carte hoef je geen enorme investeringen te doen. Onze chefs bereiden zoveel mogelijk het eten dagelijks vers in onze centrale keuken in Veghel. Het cateringteam op jouw locatie legt slechts de laatste hand aan een aantrekkelijke presentatie. Dat betekent minder personeel en minder kosten. Vanuit ons distributiecentrum brengen onze chauffeurs het versbereide eten en drinken iedere dag op elke gewenste locatie.

Geen investering

Met Souplesse hoef je geen dure investeringen in keukenapparatuur te doen en kun je je vierkante keukenmeters gebruiken voor iets anders. Onze chefs bereiden het eten dagelijks vers in onze centrale keuken in Veghel. Het cateringteam op jouw locatie legt slechts de laatste hand aan een aantrekkelijke presentatie. Dat betekent minder personeel en minder kosten. Vanuit ons distributiecentrum brengen onze chauffeurs het versbereide eten en drinken iedere dag op elke gewenste locatie.

Stel met Micki je foodprogramma samen

Neem contact op

Benieuwd hoe wij ons flexibel opstellen in tijden van corona?